E-health betekent letterlijk: elektronische gezondheid. In de praktijk zijn het digitale middelen die wij bieden zodat u, of uw kind, meer grip op uw geluk en zorg kunt krijgen. Hierbij is er bij ons doorgaans sprake van een combinatie van E-health en gesprekken. Dat wordt 'blended care' genoemd. Het kan zijn dat ter overbrugging van de wachttijd u uitsluitend een E-Health behandeling wordt geboden, al dan niet in overleg met de POH GGZ.
Wij maken gebruik van het E-health platform 'Minddistrict' waar behandelmodules, dagboeken en registratievormen worden aangeboden. Hierbij kunt u ook beveiligd met uw therapeut chatten. Dit betekent dat u in de tijd tussen de gesprekken heel gericht bezig bent om vaardigheden te oefenen. Op het moment waarop u dat het beste uitkomt. En op de manier die het beste bij u past. U kunt zowel op uw computer, tablet als op uw smartphone met uw therapie bezig zijn.

De modules die beschikbaar zijn, breiden zich steeds meer uit. Voor vrijwel al uw klachten is een module, al dan niet met een dagboek en registratieformulier beschikbaar.

Via deze link krijgt u een overzicht van de 16 thema's waaruit u kunt kiezen.